ψηφιακό μάρκετινγκ - An Overview

Σημειώνοντας πάντα πως οι μικρότεροι ηλικιακά άνθρωποι έχουν την ευχέρεια και την εξοικείωση με τα νέα μέσα  λόγω της εποχής που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, στην ακμή των τεχνολογικών μέσων, έναντι των μεγαλύτερων.

Το Ψηφιακό Μάρκετινγκ και οι αλλαγές στην συμπεριφορά του καταναλωτή

Δεν αρκεί πλέον να έχετε μια ιστοσελίδα ή να εκτελέσετε κάποια μη επικεντρωμένη διαφημιστική καμπάνια.

Να κατανοήσουν τις βασικές πρακτικές διαστάσεις εφαρμογών και πληροφοριακών συστημάτων Ψηφιακού Μάρκετινγκ και να μπορούν να τις υλοποιήσουν, αλλά και να τις αξιολογήσουν.

Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνικές μάρκετινγκ το ψηφιακό μάρκετινγκ προσφέρει μια πιο προσιτή λύση.

Όταν θα είστε έτοιμοι, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα προσωπικό πλάνο εκμάθησης προσαρμοσμένο στα μέτρα σας.

Διδασκαλία καθ΄ έδρας και συμπληρωματική-ενισχυτική εκπαίδευση μέσω ασύγχρονης πλατφόρμας.

Προσελκύστε την προσοχή στο διαδίκτυο, εντοπίζοντας κατάλληλα είδη κοινού, δίκτυα και στρατηγικές διαφημίσεων για τις διαφημίσεις προβολής.

4k00:11woman using tablet shopping online acquiring outfits searching on line retail store ?atas?e?? eshop e commerce on mobile technological know-how

Στόχος μιας επιχείρησης δεν είναι πάντα να προσελκύει νέους πελάτες, αλλά να μπορεί να κρατήσει και αυτούς που έχουν ήδη αγοράσει κάποια στιγμή στο παρελθόν.

4k00:09Focused enterprise gentleman entrepreneur typing on notebook carrying out analysis. Younger male Experienced working with Laptop sitting in the home Workplace desk. Hectic employee freelancer focusing on modern day tech notebook unit.

Όσο καλύτερη είναι η προβολή των σελίδων σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, τόσο πιθανότερο είναι να συγκεντρώσετε την προσοχή και να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.

Για να γίνει όμως αυτή η χαρτογράφηση του κοινού σας θα πρέπει να το ακολουθήσετε και να το “παρακολουθήσετε” στο διαδίκτυο. Να ανακαλύψετε με ποιο τρόπο και με ποιες λέξεις κλειδιά αναζητούν στο διαδίκτυο, προϊόντα ή υπηρεσίες αντίστοιχα με τα δικά σας. Σε ποιες πηγές στρέφονται για να πάρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται (ιστοσελίδες, φόρουμς, μπλογκς). Ανακαλύπτοντας αυτά τα στοιχεία λοιπόν, ενδεχομένως να καταλήξετε στο συμπέρασμα πως χρειάζονται κάποιες μικροαλλαγές στο προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε προκειμένου να προσαρμοστείτε καλύτερα στις ανάγκες των πελατών σας.

Το ψηφιακό μάρκετινγκ παρέχει σημαντική μέτρηση και ανάλυση της συμπεριφοράς και της αφοσίωσης των καταναλωτών.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “ψηφιακό μάρκετινγκ - An Overview”

Leave a Reply

Gravatar